Welkom op de website van DAF Foto-Videoclub

Header Photo

Activiteiten

Dinsdag 10-5-2022

 • Hoe kan je het beter leren om met witbalans om te gaan dan het gewoon te doen. We hebben hier 2 sessies. De eerste is met de Godox studio lampen en later een tweede sessie met led panelen. Voor beide clubavonden moet je de camera en je de handleiding van je camera meebrengen, omdat elk merk anders is en zelfs verschillende type kunnen afwijkend zijn. En we weten veel maar niet alles.

Dinsdag 24-5-2022

 • Hier hebben we een spreker Johan Huizing uitgenodigd van "HET FLITSHUIS". Johan gaat ons iets vertellen wat we allemaal met onze eigen flitser kunnen. Als er na deze avond voldoende interesse is kunnen we kijken of we ook kleine workshops kunnen organiseren. Wij hopen er dan ook op dat we voldoende leden deze clubavond komen zodat Johan niet voor klein groepje moet presenteren. Meer info op de website.

Dinsdag 7-6-2022

 • Workshop Flitshuis
  - we gaan hetgeen de vorige clubavond is gepresenteerd in de praktijk brengen!

  Neem camera en indien je erover beschikt een flitser en een volle set batterijen mee.

  Heb je geen flitser , geen probleem, we kunnen godox ter beschikking stellen als je een Nikon, Canon, Sony of Fuji camera hebt.

  Vergeet ook je Flitshuis A5je niet

Dinsdag 21-6-2022

 • Uitleg over de nieuwe SpiderX Pro. Dit is om je computerscherm of laptop te kalibreren. Rinie van Luyn zal dit demonstreren hoe het werkt. Als leden dit thuis ook willen doen, kunnen ze de SpiderX Pro lenen en de eerst volgende clubavond weer mee terug brengen zodat iedereen dit kan doen die het wil.

Dinsdag 5-7-2022

 • Vervolg op de succes volle clubavond van flitsfotografie. Nu gaan we aan de slag met flitsen op het eerste en tweede gordijn. Ook hier weer camera en flitser meebrengen. Uiteraard met volle baterijen of accu’s. Handleiding kan soms ook goed van pas komen.

Zaterdag 20-8-2022

 • Dagtocht Floriade in Almere. Verdere details volgen nog.

Noteer deze datums op uw kalender en agenda