Welkom op de website van DAF Foto-Videoclub

Header Photo

Linken

 

Leuke workshops voor mensen die willen experimeteren met Photoshop.

klik voor de eerste keer op het blad dat je wilt downloaden en geef je e-mail adres op. klik vervolgens op de link in je mail bericht om je te activeren. En volg de stappen om te downloaden.

PSDPhotoshopmagazine

 

Last van stof in je camera of op de lens

Indien je last van stof hebt in je digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera dan kan je dit probleem laten verhelpen bij Chipclean zei reinigen en kalibreren jou digitale camera's. Voor je ze gaat bezoeken maak eerst een afspraak. Het adres is Bolder 1C 6582 BZ Heumen. Ze zijn te bereiken onder tel. 024 38 81 572 of via de contact pagina op de website.

Chipcean

 

Grote hoevelheid foto's of grote videobestanden versturen

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Familie, vrienden, kennissen enz. die om foto's of een slideshow vragen. Alleen zijn de bestanden tegenwoordig zo groot, dat je ze niet meer per mail kan versturen. Er zijn via het internet diverse oplossingen twee er van staan hieronder. Hiermee kan je tot 2 tot 4 GB in eens versturen tot aan de andere kan van de wereld.

Tranfernow

Wetransfer

Als je dit op regelmatige basis moet doen is Dropbox ook een uitkomst. Standaard is het maximaal 2 GB, maar als je meerdere mensen er aan toevoegt kan het oplopen tot 8 a 9 GB of meer. Hier kunnen allerlei document en bestanden klaar gezet worden en dan door andere mensen die de juiste rechten hebben worden gedownload.

Dropbox